O nama

Cijenjeni partneri, obratite nam se s povjerenjem u vezi prodaje ili popravka plamenika.
Iskustvo se ne može kupiti, ono dolazi samo s vremenom. Mi poslujemo od 1928. ! 

Končić d.o.o. je danas zastupnik kompletnog proizvodnog programa plamenika renomirane tvrtke Riello, čiji smo i ovlašteni serviseri.

Obrtnička radiona KONČIĆ FRANJO osnovana je u Zagrebu daleke l928. godine kao stolarska radiona. Poslovala je bez prekida 40 godina s više i ili manje uspjeha, ovisno o prilikama i vremenu u kojemu se je tada živjelo. Usprkos velikim poteškoćama izazvanim ekomomskim i drugim neprilikama firma je postigla veliki ugled i i pristojam uspjeh.

Radionu je naslijedio sin FRANJO, ali promijenivši djelatnost, tako da je osnovao firmu za izvođenje centralnoga grijanja i klimatizaciju te izradu kotlova za centralno grijanje po vlastitome patentu. Njegov je posao također uživao veliki ugled među klijentelom. Posao je razvijao i obavljao s puno stručnosti i savjesti sve do svoje iznenadne smrti, dakle, također 40 godina.

Poslovanje je nastavio njegov sin FRANJO, koji se orijentira na servisiranje instalacija t.j. kotlovnica za centralno grijanje i to uglavnom u industrijskim objektima, ali i drugdje. Može se zaključiti da firma KONČIĆ ima dugu tradiciju zagrebačkog obrtništva već više od 80 godina, uvijek vodeći računa o svome ugledu i kvaliteti svojega rada znajući, da je Zagreb od davnina grad uglednih i vrijednih obrtnika.

Kontakt informacije

Končić d.o.o.

Riello istraživački centar

Riello istraćivački centar